BØGER TIL SALG

Hot-Dog 1998 - kr. 70,00

Klik her for bestillingsformular

Tilbage til salgslisten(4-10 år)
 
 HOT-DOG 
(1979 - nyudgivet 1998 med tegninger af Ursula Seeberg)
"…Men den lange hund med den forrevne snude og de flossede ører sad roligt, som om den havde alverdens tid. Den så ikke ud, som om den hørte til noget menneske.
Den så nærmest ud til at være sin egen.
Men den ventede på Sisse – og ostemaden hver dag efter skoletid…"
Hot-Dog er ikke nogen almindelig hund – tværtimod. Men Sisse holder af den,
og en dag kommer Hot-Dog på forsiden af landets aviser…

Der er fire bøger i serien om HOT-DOG.
De andre er: HOT-DOG I ILDEN, HOT-DOG PÅ PLETTEN og HOT-DOG I KLEMME. De får som e-bog her.
 

    

Hentet fra Forfatterweb. DBC.:
Hundebøger

Hot-Dog er "lang som en midgårdsorm og med en hale som en flagstang i stormvejr" og så varmer den Sisses fødder, når den sover i fodenden af hendes seng. "Sisse vidste at Hot-Dog var det bedste, hun nogensinde havde haft. Og hun havde haft masser af ting. Næsten alt hvad man kunne købe for penge".

Sisses forældre har meget travlt med at tjene penge og Sisse er overladt til sig selv. Men så kommer Hot-Dog ind i hendes liv. Hun får lov til at beholde den, selvom dens yndlingsbeskæftigelse er at grave i tulipanbedet, så Sisses far får et hysterisk anfald.

Hot-Dog elsker også at jage katte, den elsker ildebrande og den elsker hele nabolagets hunhunde. Resultat: en dag står der på trappen en kasse med 4 hundehvalpe! Den opfindsomme Sisse får hvalpene anbragt på det lokale plejehjem til glæde for de gamle og Hot-Dog kommer til slut i avisen.

En festlig serie om den særprægede gravhund, der vender op og ned på den velordnede familie - faktisk minder Hot-Dog meget om en hund, som Charlotte Blays familie engang havde ...