BØGER TIL SALG

Hep på Hop-Hans 1982 - kr. 70,00

Klik her for bestillingsformular

Tilbage til salgslisten
(8-12 år)
 

HOP-HANS 1982

- I kan ikke bare lade ham dø! skreg Hanky anklagende.
- Hør engang, Hanky. Lisbeth satte sig på hug foran ham. – Sådan et ungt føl skal have mad hver anden time. Det har vi simpelt hen ikke tid eller overskud til her på gården.
- Jeg vil! Jeg kan! Hanky rejste sig op. Stod med fast knyttede hænder ved siden af føllet. Kiggede trodsigt de andre i ansigtet.
- Det kan han ikke, kom det fra Sigge. – Har I nogen sinde set ham lave noget ordentligt?
  
Der er tre bøger i serien om HOP-HANS
De andre er: HVEM HAR HOP-HANS og HEP PÅ HOP-HANS.

    

Fra Forfatterweb:
Hestebøger

De tre bøger om Hop-Hans har, foruden ponyen Hop-Hans, københavnerdrengen Hanky som hovedperson. Bøgerne skildrer drengens nye liv på en gård på landet, hvor han kommer i familiepleje, fordi moren er i fængsel.

I starten har han svært ved at affinde sig med de fremmede lugte, de store dyr - og pligterne, men da han får ansvaret for det nyfødte føl Hop-Hans, ændres det og han kommer med ind i familiefællesskabet, især bedstefaren har forståelse for Hanky. Hanky oplever mange ting med Hop-Hans: bl.a. bliver den solgt, så han må tjene penge en hel sommer for at få råd til at købe den tilbage.

Så er du hestegal, venter der dig her en god læseoplevelse, hvor du kan leve med i pasning, tilridning og træning af Hop-Hans.

----

Læs også bøgerne om de islandske heste. Ildhesten, Spøgelseshesten og Vildhesten.

 

Charlotte Blays tre døtre har haft flere ponyer og heste. Selv rider hun stadigvæk en hel del på islænderheste.